Het is belangrijk om u goed te informeren over de betonstraatsteen die u zou kiezen.

Overal zie je betonstraatsteen. Op straten, pleinen, parkings… Maar ook voor uw oprit en terras zijn ze uitermate geschikt.

Er zijn zodanig veel verschillende formaten, kleuren en verschillende soorten deklaag dat u beter eens op ons toonpark komt kijken.

Zoekt u een ruw oppervlak dan raden wij u de rockstone aan. Deze steen wordt vaak gebruikt voor opritten en behoud door het granulaat in de deklaag langer en meer kleur.

Zoekt u een effen en iets zachtere vlakke afwerking dat kan u in het gamma van de carreau of de cassaia gaan kiezen. Deze klassiekers sieren menig oprit en terras. Het al dan niet trommelen van de klinker zal passen bij een moderne of klassieke bouw. Jaarlijks komen er wel nieuwe kleuren bij. Het is leuk om eens een minder courant kleur te kiezen en te combineren met andere betonstraatstenen.

Al een aantal jaar zitten de grote formaat tegels in de lift. We hebben uitgebreide ervaring met de plaatsing van betontegels of betonplaten. Met betonplaten kunt u origineel uit de hoek komen. Een terras met tegels van 2x2m heeft immers niet iedereen. Ook voor opritten en grote oppervlaktes zijn ze perfect geschikt. Megategels van 1×1 m zijn ook plezant om mee te werken. Je kan ze combineren met verschillende kleuren en ook met andere formaten.